raffu puupökkelö lasikaupassa... by Chief Pessimist Officer

Katupartio-gate

Katupartiointiin pätee sama kuin sotilaaliseen tyhjiöön, se täytetään, joko omilla tai toisilla...

Jos poliisi ei pysty turvaamaan järjestystä, tapahtuu se jotain muuta kautta. Ruotsissa on jo alueita, jonne poliisilla ei ole mitään asiaa eli muut voimat ovat jo aikaa sitten ottaneet alueen hallintaansa. Se ei tarkoita, ettei järjestystä ole, vaan se on eri hierarkioihin perustuvaa ja hoidetaan ulkomaalisryhmien toimesta. Tämä myös mahdollistaa tietyntyyppisen rikollistoiminnan varjon alla.

Sama kehitys menee nyt Suomessa ja siltä tunnutaan umistettavan silmät kirkkaasti ja tuskin kaikki edes tajuavat sitä vielä. Supo ehkä ja jotkut poliiseista mutta ylin johto esim. Orpo ei.

Joillain Odinin parioilla ei ole pienintäkään merkitystä tässä pelissä vaikka siellä olisi joku "skinheadi" ottamassa turpaan muutamaan kertaan,  se hoituu sillä ja partio poistuu, vastassa pikkasen tiukemmat "nuorukaiset".

Helsinki on jo menetetty eli esim. uuden vuoden yön 1000 hengen kokoontuminen on osa yhdentymistä ja tällä hetkellä on meneillään hierarkioiden rakentuminen.  Suurimmat ongelmat tultaneen näkemään eri maahanmuutajaporukoiden voimankoitoksissa keskenään ellei sitten joku "yhteinen" vihollinen vedä heitä riittävästi yhteen.

Tähän perusasiaan eli "sotilaalisen ja osin kultturelliseen tyhjiön täyttymiseen" ei vihervasemmistokuplassa eläneillä sinisilmillä  näytä olevan pienintäkään ymmärrystä.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Kunnia olla ensimmäinen suosittelija. Pitääkö poliisitoimikin ulkoistaa ajan hengen mukaisesti?

Käyttäjän PerttiKannisto1 kuva
Pertti Kannisto

"Katupartiointiin pätee sama kuin sotilaalliseen tyhjiöön, se täytetään, joko omilla tai toisilla..."

Näin se on, myös maanpuolustuksessa.

Käyttäjän danielantti kuva
Daniel Leppäjärvi

Kaikki näitä katupartioita vastaan hyökäävät vaativat näiden 'natsien' tuhoa, mutta eivät halua antaa lisää rahaa poliisille jotta virkavalta voi hoitaa tehtävänsä. :P

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Mihinköhän tämä väite perustuu?

Käyttäjän danielantti kuva
Daniel Leppäjärvi

Montako lakkoa ja julkista tilaisuutta poliisin rahoituksen lisäämiseen on viime aikoina näkynyt?

Toimituksen poiminnat