raffu puupökkelö lasikaupassa... by Chief Pessimist Officer

Vastavuoroisuusperiaate, maakaupat

Maakaupat vastavuoroisuusperiaatteella EU/ETA maiden ulkopuolella.

Onko liikaa vaadittu?

 

Lähipäivinä  varmaan aukeaa (eri asia julkaistaanko) pikkasen laajemminkin mistä Airiston Helmessä ja vastaavissa venäläisten tekemissä maakaupoissa strategisten kohteiden lähellä on kysymys.

Kyseessähän ei ole muuta kuin 100% Venäjän sotilaallinen operaatio hankkia toimipisteitä ja valvontapääsy koko Suomen infrastruktuuriin ja tarvittaessa lamauttaminen.

Al Capone pistettiin järjestykseen verottajan avulla  ja toiv. Suomen valtiovalta on nyt löytänyt myös tuon varmimman tappajan eli byrokraatin, joka heti alkuunsa hoitaa osan ruotuun. Suomen verottaja on armoton.

Kiinteistöverojen maksamatta jättäminen pitää hoitaa ulosotoilla, saadaanpahan edes osa strategisista maista takaisin tai ellei muuta niin pikkasen näkyvyyttä missä kaikessa mennään.

Suomalaisten sinisilmäisyys on niin silmiinpistävää, että oikein sattuu. Jopa Uuden Suomen blogeissa ei ole enempiä aloituksia asiasta kuin Majurin pieni raapaisu.

Nyt voisi joku pukata lakiehdotusta taas menemään, punamummon jälkeen jo hukattu vuosikymmen. Ehkä jo on herätty?

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Risto Koivula

YK katsoo lakien kansainvälisen laillisuuden. Se ei katso hyvällä silmällä sitä, että eri ulkomaita pannaan kansallisessa laissa erilaiseen asiaan. EU ei ole YK-orgaani, joten se ei ole kv. laillinen peruste jakaa maita vuohiin ja lampaisiin.

Suomessa oli ennen EFTA-jäsenyyttä kaikki ulkomaalaisten maanomistus kielletty kuten esimerkiksi Venäjälläkin. EFTA vaati, että se on vapautettava.

Suosittelen keskutelemaan asiata pääsihteeri Gutierrezin kanssa...

Käyttäjän raffu kuva
Rafael Rantala

Joo, kannattaa katsoa miten useat muut EU maat hoitaneet asiansa, esim. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1096 tuolta nopsaan jotain.
Ai niin, Venäjältä ei voi vaatia mitään, ainoastaan muilta, hymiö.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Kiitos tuosta linkistä. Sehän oli asiallinen ja hyvin perusteltu aloite.

Käyttäjän raffu kuva
Rafael Rantala Vastaus kommenttiin #5

niin oli, itseltäkin aikanaan ohimennyt.

Toimituksen poiminnat